Direct door naar content
Doe mee met Klimmendaal Arnhem met de HandBikeBattle! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met Klimmendaal Arnhem met de HandBikeBattle!

06 juli 2021

De HandbikeBattle is een handbikewedstrijd voor mensen met een beperking op zaterdag 9 oktober 2021 op de Tom Dumoulin baan in Sittard. Verschillende teams van Nederlandse revalidatiecentra doen mee aan deze battle. Ook revalidatiecentrum Klimmendaal wil graag meedoen aan dit evenement! Doe jij mee met hen?

Dutch Edition
De afgelopen jaren was het strijdtoneel de klim naar de Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk. De deelnemers gaan op armkracht naar boven, over een lengte van 20 km en met 867 meter hoogteverschil. Door de coronamaatregelen zal dit jaar de HandbikeBattle plaatsvinden in Nederland. Een Dutch Edition op de Tom Dumoulin baan in Sittard.

Hieronder een link voor meer informatie over de HandbikeBattle:
https://www.handbikebattle.nl/

Doe mee met Klimmendaal!
Klimmendaal wil graag meedoen aan dit evenement. Ze zijn super enthousiast en hopen op deze manier dat ze volgend jaar ook naar Oostenrijk kunnen! Voor nu betekent dit dat ze een team willen maken met 4-6 deelnemers. Heb je interesse geef je dan op, uiterlijk 8 juli, via d.krans@klimmendaal.nl

Houd rekening met de volgende punten:

  • De deelnemers moeten in het bezit zijn van een handbike en nemen(tegelijkertijd) deel aan een wedstrijd gedurende 2 uur op een uitdagend parcours.
  • De afgelegde afstand van de deelnemers is het uitgangspunt bij de berekening van de teamprestatie (met daarbij de gebruikelijke correcties).
  • Het team bestaat uit 4-6 deelnemers en elke deelnemer heeft zijn eigen buddy. Deze fietsen in deze editie niet mee maar geven ondersteuning langs het parcours.

Voor meer informatie kunt u mailen met Diana Krans (d.krans@klimmendaal.nl)

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Man zonder benen beklimt berg in Nepal

Irma Sluis in nieuw tv-programma met doven

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×