Direct door naar content
Dynamic tennis, badminton en koersbal via Inviplay ! afbeelding nieuwsbericht

Dynamic tennis, badminton en koersbal via Inviplay !

01 november 2021

Wil jij ook graag laagdrempelig één of meerdere sport(en) beoefenen, maar heb je geen idee wat voor sport en waar je dit zou kunnen doen? Dan heeft de USV Hercules een oplossing voor jou!

Vanaf dinsdag 2 november 2021 begint de USV Hercules met het beschikbaar stellen van de sportzaal, waar je iedere dinsdag tussen 10:00 uur en 13:00 uur gebruik kunt maken van de badminton-, dynamictennis- en koersbalvelden met het daarbij behorende materiaal. Deze sporten zijn juist geschikt voor mensen met een fysieke chronische beperking. 

Je kan jezelf vrijblijvend en per week voor de sporten inschrijven, waarbij je per deelname van 60 minuten €5 p.p. betaald. Dit kun je doen door gratis een account aan te maken op www.inviplay.nl en jezelf aan te melden via www.inviplay.nl/groups/114. Ook is het mogelijk om hier als groep (max. 24 personen) gebruik van te maken, dit doe je door minimaal 14 dagen van tevoren een mail te sturen naar pwzalm@gmail.com. Schrijft je zo snel mogelijk in voor de eerste weken want vol = vol!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: