Direct door naar content
Hoe krijgen we meer mensen aan het sporten en bewegen? afbeelding nieuwsbericht

Hoe krijgen we meer mensen aan het sporten en bewegen?

20 januari 2022

Met bovenstaande vraag gaan wij donderdag 10 februari aan de slag. Maar dan op een iets andere manier dan je wellicht gewend bent.

Tijdens de sessie, die wordt begeleid door Start2Create, wordt je brein op scherp gezet met diverse creatief-denken methodieken. Met ‘omdenken’, kom je tot praktische, uitvoerbare ideeën. Je ontdekt kansen uit onverwachte hoek en doet inspiratie op voor in je werk als zorgprofessional.

Een van de tools die we inzetten is de Rode Kaart. Wil je deze alvast downloaden? Download de Rode Kaart.

Voordat je zelf aan de slag gaat, zorgt para­lympiër Sander Koomen voor de inspiratie. Terwijl jij geniet van een broodje, vertelt Sander over de positieve invloed die sport en bewegen op zijn dagelijks functioneren heeft.

 

Voor wie

Zorgprofessionals die werken met mensen met een beperking en/of chronische aandoening. Bijvoorbeeld medewerkers woonlocaties, bewegingsagogen, POH-ers, activiteitenbegeleiders, sociale wijkteams en fysiotherapeuten.

 

Waar

Kantine van Sporthal Opperdam

Heideweg 4, 1132 DB Volendam

 

Wanneer

Donderdag 10 februari 2022*

12.15 Inloop

12.30-13.00 Netwerklunch: in gesprek met paralympiër Sander Koomen

13.00-15.00 Sessie Start2create

* Wanneer de fysieke bijeenkomst niet moge­lijk is vanwege de coronamaatregelen vindt deze online plaats.

 

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze sessie. Meld je aan door een mail te sturen naar mwever@teamsportservice.nl o.v.v. naam, functie, werklocatie en e-mail.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: