Direct door naar content
Abronaloop 2022 afbeelding nieuwsbericht

Abronaloop 2022

03 maart 2022

Abronaloop 2022

In 2020 en 2021 is de Abronaloop afgelast vanwege de corona, maar nu in 2022 gaan we het weer proberen. Op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, wordt in het Maximapark, gelegen aan de Europaweg in Vleuten de Abronaloop gehouden.

Bij de Abronaloop kun je kiezen uit twee afstanden: de 1 km of de 2 km. De start is om 12.15 uur. De lopers en hun begeleiders worden om 11.15 uur verwacht bij de Abronatent in het Maximapark.

Inschrijven voor de Abronaloop kun je via www.deloopvanleidscherijn.nl. Op deze site klik je aan: “Abronaloop”>”direct inschrijven”. Dan kom je op het inschrijfformulier. Zet een vinkje bij de vraag “akkoord met de voorwaarden” en geef bij “onderdeel” aan of je voor de Abronaloop 1 km of 2 km gaat. Vul de overige velden in.

Als je dit te veel werk vindt, mail dan een lijstje met deelnemers (met geboortedatum + voorkeur voor de lopen afstand) + begeleiders naar mij (Harm Beishuizen) voor 5 april aanstaande.

 

Deelname is gratis, dus je hoeft je alleen in te schrijven. Schrijf je in ieder geval in voor 1 mei, zodat de organisatie de nodige zaken kan regelen.

Succes met de voorbereiding en graag tot ziens op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022. Zorg dat je er bij bent!

 

Met sportieve groet,

Harm Beishuizen
harm.beishuizen@abrona.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: