Direct door naar content
KJ Schreuder-Spierings naar de Special Olympics (10-12 juni)! afbeelding nieuwsbericht

KJ Schreuder-Spierings naar de Special Olympics (10-12 juni)!

08 juni 2022

Ik ben KJ Schreuder-Spierings, 37 jaar oud en opgegroeid in Den Haag. Op dit moment woon ik in de buurt van Scherpenzeel en omstreken met mijn man en 6 hondjes.

Hoe ben ik tot het idee gekomen om te gaan skeeleren?

Mijn carrière is niet op een leuke manier ge-eindigt en elke topsporter wil zijn carrière zelf op een mooie en goede manier afsluiten. Na 2 heftige periodes in mijn leven (met in totaal 12 operaties) kon ik niet meer mijn sport, vechtsport, uitoefenen en ben ik naar een nieuwe uitdaging opzoek gegaan. Doordat er in de tussentijd bij mij SGLVG geconstateerd is (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Gehandicapt) kwam het idee om mee te doen aan de Special Olympics.

Ik heb al eerder deelgenomen aan de Special Olympics, namelijk de Winter Special Olympics in februari. Ik ben namelijk via Henk Veeneman bij Shorttrack terechtgekomen en zo ook begonnen met skeeleren. Met skeeleren ga ik dus ook meedoen aan de komende Special Olympics in Twente.

 

Mijn motto: 👊Never give up!👊 ongeacht wat er allemaal gebeurd in het leven!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: