Direct door naar content
Geslaagde Happy Day in Brummen. afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde Happy Day in Brummen.

02 november 2022

Afgelopen woensdag 26 oktober is door Sportkompas de Happy Day in de sporthal Rhienderoord  georganiseerd. De Happy Day is een sportdag voor mensen met een beperking. Het programma begon om 09:00 uur met een welkomstwoord van Henrike Capel namens Sportkompas en wethouder Klinken. Daarna werd er als warming up fanatiek gedanst door alle deelnemers en de wethouder en kon het programma daadwerkelijk beginnen.

Op het programma stond o.a. badminton, balvaardigheden, oefeningen met de parachute, maar ook een vliegend tapijt, een uitdagend fitness parcours bij Indoor Sport Brummen en de tovertafel.

De tovertafel lijkt op een beamer en projecteert het beeld op de grond of bijvoorbeeld op een tafel. Met de tovertafel worden er door meerdere deelnemers tegelijk  interactieve ‘serious games’ gedaan die sociale en fysieke activiteit stimuleren.

Er werd niet alleen gesport door de deelnemers, maar Vitanos was ook aanwezig met Speedy Bites. De deelnemers gingen aan de slag met een deskundige kok en maakten gezonde en lekkere tussendoortjes. Deze konden gelijk worden geproefd en opgegeten.

De lunch werd aangeboden door de Lions club Zuid-Oost Veluwe. Na heerlijke gezamenlijke maaltijd ontvingen alle deelnemers hun welverdiende medaille en ging iedereen moe en voldaan naar huis.

Sportkompas wil alle deelnemers en vrijwilligers hartelijk bedanken voor deze geslaagde dag. Volgend jaar zien we alle deelnemers graag weer terug bij de volgende editie.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de Happy Day of over sportactiviteiten binnen het aangepast sporten in Brummen neem dan contact op met Erik Sanders (brummen@unieksportensporten.nl)

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: