Direct door naar content
Surfen is stoer en leuk, doe mee met het Surf Project! afbeelding nieuwsbericht

Surfen is stoer en leuk, doe mee met het Surf Project!

21 februari 2023

Golfsurfen staat voor plezier, vrijheid, focus en rust. Buiten actief zijn, het strand, de zee. En dan zélf een golf surfen.. Dat geeft natuurlijk een heel goed gevoel! Het Surf Project biedt surflessen aan voor kinderen van 8 tot en met 18 jaar met het syndroom van down of autisme. Er zijn nog plekken vrij, meedoen kan vanaf mei tot aan september in Zandvoort.

Onder professionele begeleiding gaan kinderen het water in en beleven ze heerlijke surfdagen.Van deze ervaring groeit het zelfvertrouwen en zo de eigenwaarde. Surfen is een stoere sport met een positief imago waar kinderen niet zo snel mee in aanraking komen. Het Surf Project maakt dit wel mogelijk in een positieve, veilige en aangepaste omgeving. Voordat de lessen beginnen, vindt op het strand een zorgvuldig intake gesprek plaats. 

Tijdens de lessen in Zandvoort is iedereen zichzelf en genieten we van elkaar en de golven. Deze intense ervaring heeft een positieve invloed op de levenservaring van de kinderen en alle betrokkenen.

Naast de locatie in Zandvoort kan je je ook aanmelden voor lessen in Ouddorp, Ter Heijde en Camperduin. Wil jij deze zomer met een plank op de golven mee? Ga dan snel naar www.surfproject.nl/aanmelden 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: