Direct door naar content

Maak er een sport van

Na een bedrijfsongeval verloor René zijn rechteronderbeen. Na een paar maanden revalideren is het hem gelukt om zelfstandig te kunnen lopen met een prothese. Een echte doorzetter met een doel voor ogen. Hij weet hoe belangrijk bewegen is en doet dit zelf erg graag. Of dat nu kilometerslang handbiken is door de mooie natuur of wandelingen maken met zijn sportmaatje. Wandelen is voor hem een laagdrempelige sport om dagelijks in beweging te blijven. René maakte van zijn dagelijkse beweging een sport.

Ontdek meer over de mogelijkheden

Unieke Brabantse verhalen

Cathry Strijbosch, rolstoelhockeyer
Lees mijn verhaal
Luka, rolstoelhockeyer
Lees mijn verhaal

"Ik maakte een proefrondje rondom het revalidatiecentrum en was eigenlijk gelijk verliefd. Ik kan mij weer inspannen zonder angst.”

Frank Pessers, handbiker
Lees mijn verhaal
Maikel Scheffers, rolstoeltennisser
Lees mijn verhaal
Pia, zwemmen
Lees mijn verhaal
Els van der Made, rolstoelbadmintonner
Lees mijn verhaal
Ronald, aangepast majorette
Lees mijn verhaal
Frank van Empel, wandelvoetbal
Lees mijn verhaal
Bart de Bruijn, zwemmer
Lees mijn verhaal
Luna Verhappen - Bootcamp
Lees mijn verhaal

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van het laatste Brabantse Uniek Sporten nieuws. Kies de regio(s) waar je specifieke nieuwsbrieven voor wilt ontvangen.