Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

dé Avondvierdaagse van Tiel!

Mensen met verschillende vermogens samen op pad.

Het organiseren van een evenement zoals de avondvierdaagse kost geld en voor mensen met een beperking kunnen er extra middelen en voorzieningen nodig zijn.

Uw bijdrage helpt bij het promoten van dé avondvierdaagse voor mensen met een beperking en de ondersteuning tijdens het evenement.

Met uw hulp kan dé Avondvierdaagse van Tiel! voor mensen met een beperking groeien en in de toekomst een nog positievere impact op de gemeenschap hebben.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Wij zijn de Vrolijke Wandelaars en organiseren ieder jaar dé avondvierdaagse van Tiel!

Dit wandelfeest brengt mensen van alle leeftijden samen en brengt hen vier avonden langs prachtige routes in onze regio, omringd door een feestelijke sfeer en de aanmoedigingen van enthousiaste toeschouwers.

Wat doe je als tegenprestatie

Sponsoren krijgen erkenning op onze uitingen op drukwerk en de digitale kanalen. Tevens bestaat de mogelijkheid om eventuele producten en diensten te promoten tijdens het evenement.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

30

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

30

Doelgroep

Sport(en)
Wandelen
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Gedragsproblematiek,Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel,Psychisch,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Volwassenen

Social