Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Samen sporten tijdens G-Sportweekend Amarant

Steun activiteiten van Stichting Samen Sporten Tilburg

Het G-Sportweekend Amarant is in Tilburg al meer dan 25 jaar een begrip. Dit grote sportevenement wordt georganiseerd door Stichting Samen Sporten Tilburg samen met zwemvereniging DIO, KVT (korfbalvereniging Tilburg), Stichting HandiCAP, Jeroen Verhoeven en AV Attila. Sporters met en zonder beperking kunnen hierbij samen acht sporten beoefenen: Voetbal, darten, wandelen, korfbal, paardrijden, atletiek en zwemmen. Aan dit sportevenement doen elk jaar ongeveer 900 sporters mee.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Stichting Samen Sporten Tilburg heeft als doel het bevorderen van een gezonde leefstijl en een actieve participatie van mensen met een beperking. Daarbij willen we ook mensen met en zonder beperken met elkaar laten integreren. Dit doen we door verschillende evenementen en activiteiten te organiseren, zoals het G-Sportweekend Amarant.

Wat doe je als tegenprestatie

-

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

670

Doelgroep

Sport(en)
Handicap(s)
Lichamelijk,Meervoudig,Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Jongeren,Volwassenen

Nieuws over dit project

Mooie editie van het G-Sportweekend Amarant
13-7-2020
Afbeelding Mooie editie van het  G-Sportweekend Amarant

Mooie editie van het G-Sportweekend Amarant

De 26e editie van het G-Sportweekend, 3 daags sportevent, zit er weer op. Wederom gehouden op het terrein van Amarant, aan de Bredaseweg 570 in Tilburg van vrijdag 7 t/m zondag 9 juni. Dit grootste sportevent kent een achttal sporten. Waaronder het grootste voetbalevent van Nederland voor mensen met én zonder beperking, genaamd G-voetbalweekend welke bestond uit een vijf tal verschillende toernooien. 910 sporters (760 mensen met een beperking en 150 zonder beperking) uit binnen- en buitenland zijn met elkaar de strijd aangeg

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×