Direct door naar content
Afbeelding Crowdfunding: op naar de finale

Crowdfunding: op naar de finale

11 september 2020

Maar eerst onze excuses. Bij het verzenden van de nieuwsbrief afgelopen week is een vervelende situatie ontstaan. Op de achtergrond blijkt de nieuwsbrief namelijk door de externe server, meerdere keren bij de diverse donateurs afgeleverd. Hoewel wij als BFC hier niets aan konden doen, bieden wij toch onze excuses aan hiervoor.

Terug naar de orde van de dag, en wat een dag. Weer een dag korter bij de finale: gaan we de gehoopte 5000.- binnen halen? Wij hopen nog steeds van wel. Momenteel zijn de leden bezig met verkoop van allerlei ter beschikking gestelde materialen welke een tweede bestemming zoeken. Opbrengst hiervan zal uiteindelijk ook in de actie gestort gaan worden. Maar we zijn er zeker nog niet.
Afgelopen week gaven wij u een indruk over de mogelijkheid van opbergen van onze stoelen. Hierop ontvingen wij veel positieve reacties. Hiervoor dank. Onze actie is o.a. gericht op dekking voor de materiaalkosten. Minder slijtage is minder onderhoud en daarmee minder kosten maar ook meer energie voor de sport die wij zo omarmen.
Het ander deel van ons doel, is het vervoer. En u heeft al gelezen, kilometers gaan we maken en dus zullen deze kosten blijven. Corona zorgt er o.a. voor dat we ook opnieuw zijn gaan kijken hoeveel spelers gelijktijdig vervoerd worden en de conclusie was o.a. dat wij 2 a 3 zitplaatsen gebruiken om materialen te vervoeren. Zitplaatsen die cruciaal zijn om personen met voldoende afstand tot elkaar te vervoeren. Daarnaast is er kans op beschadiging van de stoelen en vervoersmiddel. Daarom willen wij naast de de inzet voor financiële bijdrage, ook een oproep doen aan personen of bedrijven om een aanhangwagen ter beschikking te stellen voor onze 8 geplande toernooien. Hierop zou dan ons materiaal (stoelen) vervoerd kunnen worden ipv op de zitplaatsen. Wat zijn onze wensen: enkel-asser, voldoende groot (draaggewicht is minder van belang), liefst een huif echter met een zeil is ook een oplossing te creëren, beschikbaar van zaterdagochtend tm maandag avond. Beschikbaarheid rondom Beek (L).
Kunt u hierin iets voor ons betekenen, weet u iemand die in overleg met u benaderd kan worden hiervoor, laat het ons weten. rolstoelhandbal@hvbfc.nl of 06-51374907. Op naar de finale!

Crowdfundingproject: Vervoer en onderhoud rolstoelhandbalteam HV BFC

Naar project