Direct door naar content
Afbeelding De finale

De finale

27 september 2020

Vandaag, zondag 27-09-2020 de laatste dag van de crowdfunding actie via Unieksporten.nl. Een geweldig initiatief maar ook een geweldig succes voor het rolstoelhandbal team van BFC. De teller staat op ruim euro 4300.- maar dat is de tussenstand. In dit bedrag is o.a. de donatie van de Rabobank nog niet meegenomen. De actie is dus zeer zeker geslaagd, de drempel lag heel hoog maar we zijn er overheen gekomen.

Zeker als je bedenkt dat door alle aandacht en de nieuwsbrief, inmiddels ook een overeenkomst is gesloten voor het ter beschikking stellen van een aanhanger zodat wij in de toekomst de rolstoelen verantwoord kunnen transporteren naar de speellocaties en niet gedemonteerd in en uit de busjes hoeven. De vrijgekomen zitplaatsen en ruimte hierdoor zijn in Coronatijd, onbetaalbaar. Als eerder gemeld, lopen gesprekken over het opbergen van de rolstoelen. Inmiddels heeft ook een professionele organisatie zich gemeld om samen te kijken naar het invullen van clinics voor bedrijven waarbij een aantal teamleden een ondersteunende rol gaan spelen. Sport to business, leer ervaren hoe het is om te kunnen sporten als persoon met een beperking vanuit de praktijk maar leer ook de persoon kennen achter de beperking. Het zal een verfrissende kijk op het leven gaan geven is de verwachting.

Wat begon met een tip van de organisatie Iedereen Kan Sporten (IKS) is de basis geworden voor nog meer groei van het sporten voor mensen met een beperking, zowel recreatief al competitief. De inzet van het BFC team zal alleen maar groeien. Dank aan Unieksporten.nl, alle donateurs, supporters en anderen die hun bijdragen leverden of nog leveren. Jullie gaan vast via de diverse media, nog veel van ons horen.
Info?
rolstoelhandbal@hvbfc.nl
www.hvbfc.nl,
Ivo Kusters 06-51374907
of kom eens naar de training op woensdagen 19.15-20.45 uur sporthal De Haamen in Beek.

Naar project