Direct door naar content

Eerste Internationale G-damesvoetbaltoernooi (SO Football19 Toernooi) bij SVG in Tilburg!

Van: 24 mei 2019 Tot: 26 mei 2019

Op uitnodiging van de UEFA en voorgedragen door Special Olympics Nederland organiseert SVG Tilburg het Eerste Internationale G-damesvoetbaltoernooi.

Het toernooi zal plaatsvinden op 24,25 en 26 mei 2019 op het voetbalcomplex van SVG. Er zal zoals gebruikelijk bij Special Olympics evenementen een vlaggenceremonie komen  en de Flame of Hope zal drie dagen lang branden.Op vrijdagavond is de opening van het toernooi.  Op zaterdag zullen er divisie wedstrijden gespeeld worden.  Dan kijkt men welk niveau het team heeft zodat er op zondag de finale wedstrijden gespeeld kunnen worden. Ieder team speelt dan op zijn eigen niveau tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Er gaan 16 teams meedoen,waarvan 13 uit het buitenland en 6 uit Nederland.Ook het damesteam SVG G1,dat als eerste echte damesteam in Nederland competitie gaat spelen, zal aan de wedstrijden meedoen. Dit team zal als gastteam fungeren voor de andere teams.

De bekendheid die door dit SO Football 19 Toernooi voor het G-damesvoetbal zal ontstaatn zet hopelijk veel dames/meiden aan om ook aan het G-voetbal deel te gaan nemen en verenigingen aansporen tot het oprichten van een G-damesteam. Uiteindelijk moet dat resulteren in een volwaardige G-damesvoetbalafdeling in Nederland.

Suzanne van den Einden - Brok, al jarenlang speelster bij SVG in een gemengd team, zal daar als ambassadrice van het toernooi en het G-damesvoetbal heel blij mee zijn. Het was haar droom om een team alleen voor dames/meiden te starten en dat is nu in de aanloop van het toernooi gelukt.

Voor informatie: mail naar : info@svgso19@gmail.com of bel naar 06 45969989.

 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×