Direct door naar content

Webinar ‘Subsidies en fondsen voor aangepast sporten’ door Ben Moonen. / MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS BEREIKT!

21 januari 2021

Jij bent iedere dag bezig om Apeldoorn een beetje sportiever, leefbaarder en unieker te maken. Een leukere plek om te leven, te wonen en te werken, ook voor mensen met een beperking. Wist je dat de kans dan óók groot is dat je in aanmerking komt voor allerlei subsidies en fondsen? Wil je daar meer over weten, meld je dan aan voor het webinar ‘Subsidies en fondsen voor aangepast sporten’ die Uniek Sporten Apeldoorn samen met Sportsubsidie.nl aanbiedt. Sportsubsidie.nl is gespecialiseerd in fondsenwerving van sportprojecten. 

Dit webinar is ideaal om inzicht te krijgen in de subsidiemogelijkheden van jouw organisatie. Daardoor ben je minder afhankelijk van andere financieringsbronnen, zeker in dit onzekere corona-tijdperk. Na afloop heb je meer inzicht in je subsidiemogelijkheden, weet je waar je deze kunt vinden en wat er komt kijken bij het aanvragen van subsidies en fondsen. 

De sessie zal plaatsvinden op donderdag 21 januari van 19.30-21.00 uur (digitale inloop 19.15 uur). Een link voor de bijeenkomst volgt een aantal dagen voor aanvang van de sessie per mail.

Deze webinar is mede tot stand gekomen door de samenwerking binnen het Sport en Beweeg Akkoord Apeldoorn en wordt gefaciliteerd door Uniek Sporten Apeldoorn en Sportsubidies.nl. 

Er zijn 20 (digitale) plaatsen beschikbaar.

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt, mocht je toch interesse hebben neem dan via de mail of telefonisch contact met:

Danny Bekkers (Uniek Sporten Apeldoorn) via 06 - 22 61 65 42 of apeldoorn@unieksporten.nl 

Tot ziens op 21 januari!

Terug naar agendaoverzicht
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×