Direct door naar content

Rolstoelbasketbal clinic in Apeldoorn

19 september 2015

Sportvereniging WSV organiseert in samenwerking met SportVariant een rolstoelbasketbal clinic voor jongeren van 6 – 18 jaar. Deze clinic wordt gehouden op zaterdag 19 september van 10.00 – 12.00 uur op het sportcomplex De Voorwaarts, De Voorwaarts 450 in Apeldoorn. Bij genoeg animo wordt gekeken of er een jeugdrolstoelbasketbalteam gestart gaat worden. Voor vragen of aanmelden voor de clinic kan contact worden opgenomen met Petra en Rene Kohlman via 06-24524504 of petrarene@ziggo.nl

WSV stelt jong en oud, Apeldoorners in alle leeftijdsklassen, in staat vijf verschillende sporten te beoefenen: badminton, basketball, dynamictennis, (zaal)voetbal en volleybal. WSV is de grootste sportvereniging binnen de gemeente Apeldoorn met ruim 1800 leden en biedt sinds 2007 rolstoelbasketbal voor volwassenen aan. Zowel sporters met een handicap als sporters met een tijdelijk of permanente sportblessure, kunnen aan deze sport meedoen. Rolstoelbasketbal kan bij WSV zowel in wedstrijdverband als recreatief gespeeld worden.

SportVariant maakt onderdeel uit van ViaReva, revalidatiegeneeskunde en biedt in Apeldoorn en Zutphen aangepaste sport-, spel- en bewegingsactiviteiten aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening. Sinds de start ongeveer 8 jaar geleden is gebleken dat SportVariant duidelijk voorziet in een behoefte. Inmiddels sporten er elke week ruim 200 deelnemers tussen de 6 en 90 jaar oud. 

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×