Direct door naar content

WintersportFUNdag

29 mei 2016

De Nederlandse Ski Vereniging en de Johan Cruyff Foundation organiseren samen de WintersportFUNdag voor wintersporters met een lichamelijke beperking. De beginnende wintersporter is welkom op zondag 29 mei in SnowWorld Zoetermeer. Tijdens de WintersportFUNdag kunnen jongeren met een lichamelijke beperking tussen de 10 en 25 jaar kennis maken met wintersport. Er kan zowel staand of zittend geskiëd worden en natuurlijk kun je ook snowboarden! 

Eerste kennismaking
Wil jij ervaren hoe het is om van de piste af te gaan? Wil je laten zien wat je kan? Dan is deze dag een absolute aanrader! De voorgaande jaren waren de WintersportFUNdag een groot succes. Ook nu hopen ze weer een groot aantal (winter)sporters kennis te laten maken met de wintersport. Ben jij sportief en wil je leren skiën/snowboarden? Er is nu niets meer wat je tegenhoudt. Op de FUNdag wordt rekening gehouden met jouw lichamelijke beperkingen en je leeftijd. Er is genoeg materiaal aanwezig om je te laten skiën en/of snowboarden. Naast het materiaal is de begeleiding heel belangrijk. Tijdens deze dag is er dan ook volop begeleiding aanwezig om je te ondersteunen. Voor de beginnende zitskiërs onder ons is er zelfs 1 op 1 begeleiding aanwezig.  Ouders en/of andere familieleden zijn natuurlijk welkom om te komen kijken en foto’s te nemen. Uiteraard behoort ook skien/snowboarden tot mogelijkheid, maar de toegangskaarten dienen zelf bij de balie van SnowWorld aangeschaft te worden.

Informatie
Deze dag is op 29 mei 2016 in SnowWorld Zoetermeer. Kosten zijn €15 inclusief baantoegang, materiaalhuur en begeleiding van ski-/snowboardleraren. De dag is vanaf 10:00 uur. Kennismakingslessen duren 1,5 uur: twee weken voorafgaand het evenement worden alle deelnemers bericht wanneer ze precies verwacht worden.

Gevorderde wintersporter met ambitie?
Ben jij een staande (met of zonder een visuele beperking), zittende skiër of snowboarder en kom je al met gemak zelfstandig de piste af? Wil jij graag deelnemen aan (inter)nationale wedstrijden? Schrijf je dan in voor deze dag en train samen met de beloften mee met de wedstrijdtrainingen van de Nederlandse Ski Vereniging. De training duurt de hele ochtend en een gedeelte van de middag. Het exacte programma ontvang je na de aanmelding. De kosten zijn voor deze unieke training zijn maar €15 (inclusief baantoegang en training, exclusief materiaal). De training voor de skiërs is op 9 april in SnowWorld Landgraaf en voor de snowboarders vindt deze plaats op 17 april in SnowWorld Zoetermeer. 

Terug naar agendaoverzicht

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×