Direct door naar content

Workshop Racerunnen

13 juni 2017

Op dinsdag 13 juni organiseert het UMCG voor de 3e keer de succesvolle praktijkworkshop: “Racerunnen; bewegen en sport voor iedereen!” Dit jaar in samenwerking met Groningen Atletiek. Racerunnen is een erg leuke manier om te bewegen voor kinderen en volwassenen met een beperking. Het Racerunnen is een sport in opkomst. In Noord Nederland wordt de racerunner nu met name nog gebruikt in de revalidatiecentra. Wil je weten hoe racerunnen eruit ziet? Kijk op www.racerunning.nl.

De Workshop
De workshop wordt begeleid door drie fysiotherapeuten werkzaam binnen de kinderrevalidatie van het UMCG, Centrum voor Revalidatie. Na een korte uitleg over het ontstaan van racerunnen volgt het praktijkgedeelte op de atletiekbaan. In het praktijkgedeelte van de workshop ga je zelf de racerunner uitproberen op de atletiekbaan in Groningen. Snelheid gegarandeerd! Hieronder vindt je specifieke informatie:

  • Datum: dinsdag 13 juni
  • Tijd: 19.00-21.00 uur
  • Waar: Groningen Atletiek, Mulock Houwerlaan 25 in Groningen
  • Kosten: gratis

Aanmelden
Opgeven voor de workshop doe je per e-mail bij Juliette Woltjer: j.c.woltjer@umcg.nl. Vermeld je naam, je telefoonnummer en met hoeveel personen je naar de workshop wilt komen op dinsdag 13 juni. Ook voor vragen kan je een e-mail sturen naar Juliette Woltjer.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×