Direct door naar content
Gastvrijheid... dat is toch heel normaal?! afbeelding nieuwsbericht

Gastvrijheid... dat is toch heel normaal?!

08 oktober 2018

Welkom op de club

92% van de horecabedrijven vindt zichzelf gastvrij, maar de klantbeleving ligt tussen de 8 - 15%. In de sport zijn deze cijfers vergelijkbaar. Is jouw club wel echt zo gastvrij als je denkt?

Op donderdag 25 oktober van 19:30u - 22:00u verzorgen wij een themabijeenkomst op het gebied van gastvrijheid. In deze sessie kijk je met andere ogen naar de beleving van sporters op je vereniging en zie je kansen om hen te binden en te behouden. Want gastvrijheid is nog zo veel meer dan de bar en kantine... Of je nou bestuurder bent, trainer of barpersoneel... jullie zijn welkom! Dit is niet de sessie die je van te voren verwacht. Je wordt gegarandeerd aan het lachen gemaakt en op een andere manier aan het denken gezet. Aan de hand van creatief denken doorbreek je vaste denkpatronen en kom je tot nieuwe oplossingen en ideeën voor jouw vereniging. Concreet en praktisch, zodat je meteen aan de slag kan! De sessie wordt gegeven door Start2Create.  en is ook voor alle aangepast sport- en beweegverenigingen uit de regio Midden Brabant.
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: