Direct door naar content
Finale verkiezing Uniek Sporttalent 2018 barst los afbeelding nieuwsbericht

Finale verkiezing Uniek Sporttalent 2018 barst los

10 oktober 2018

Vanaf vandaag kan er weer door heel Nederland gestemd worden voor het Uniek Sporttalent 2018. Dit wordt de allesbeslissende strijd waarbij per categorie één winnaar rolt.

Van de 94 genomineerden gingen er 24 door naar de halve finale en nu in de finale zijn er nog maar negen over. Negen sporters met ieder een uniek verhaal maken in de verschillende categorieën kans op de titel ‘Uniek Sporttalent 2018’. Tussen het einde van de halve finale en de start van de finale hebben de regioconsulenten ook mogen stemmen. Zij hebben per categorie één wildcard uitgedeeld waardoor er dus nu negen finalisten zijn.

Hoe werkt de finale?
Tussen 10 en 17 oktober kan er gestemd worden voor de finale. In elk van de categorieën eerder kan er, via de website van Uniek Sporten, één stem worden uitgebracht. De sporters met de meeste stemmen aan het eind van de finale worden bekroond met de titel ‘Uniek Sporttalent 2018’. Zij worden gehuldigd op het Benefietdiner van de Gehandicaptensport in de Johan Cruijff ArenA.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: