Direct door naar content
Verkiezing Uniek Sporttalent 2018 afgelopen afbeelding nieuwsbericht

Verkiezing Uniek Sporttalent 2018 afgelopen

18 oktober 2018

Na een zinderende finale en veel stemmen is de finale van de verkiezing Uniek Sporttalent 2018 ten einde. Op 29 oktober worden de winnaars bekendgemaakt.

In iedere categorie kan er maar één iemand de titel ‘Uniek Sporttalent 2018’ krijgen. Deze winnaars worden 29 oktober bekendgemaakt aan Nederland. In de week voorafgaand aan deze bekendmaking, komende week dus, worden de winnaars gefilmd thuis en op hun sportclub. Dit filmpje wordt gebruikt om Nederland jouw mooie verhaal te laten horen. De winnaars worden op dinsdag 30 oktober gehuldigd tijdens het benefietdiner voor de Gehandicaptensport.  

Deze drie winnaars krijgen buiten de titel en de huldiging ook nog eens een cheque ter waarde van €1.000,- om voor zichzelf te besteden aan sport- en/of spelmateriaal. De sportvereniging waar de winnaars actief zijn mogen voor maar liefst € 4.000,- stimuleringssubsidie aanvragen, te gebruiken voor de (door)ontwikkeling van de gehandicaptensport binnen de betreffende sportvereniging. Ga dus naar de wedstrijd en steun.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: