Direct door naar content
Huur met korting een rolstoelauto bij Kuperus via Uniek Sporten afbeelding nieuwsbericht

Huur met korting een rolstoelauto bij Kuperus via Uniek Sporten

06 november 2018

Als je in een rolstoel zit heb je het waarschijnlijk ook al gemerkt: het vervoer naar je training of wedstrijd kan nogal een uitdaging zijn. Je bent dan afhankelijk van taxibusjes of je ouders. Als je een speciale rolstoelauto huurt heb je dat gedoe niet. Bij Kuperus Autoverhuur kun je in de regio Amsterdam, Het Gooi en Utrecht met korting een bus huren om bijvoorbeeld met je team naar wedstrijden te gaan.

Kuperus Autoverhuur uit Hilversum is al een tijd gespecialiseerd in rolstoelvervoer. "Dat is eigenlijk vanzelf zo gegroeid", legt directeur Sander Kuperus uit. "Dat kun je bij ons zien aan de verhuurlocatie die we helemaal rolstoelvriendelijk hebben gemaakt en een groot aanbod aan auto's waar je als rolstoelgebruiker in vervoerd kan worden." 

Het autoverhuurbedrijf heeft speciaal voor jou verschillende auto's in het wagenpark: een rolstoelauto met vijf plekken en één rolstoelplek, een rolstoelbus voor maximaal zes rolstoelen of een minitouringcar met negen plekken. Die auto's komen van 14 tot en met 18 november bij de Wheelchair Doubles Masters, het WK rolstoeltennis voor dubbelteams, ook in actie. "Wij leveren voor dat evenement het hele rolstoelvervoer. Dat doen we zonder chauffeur, want we zijn geen taxibedrijf." 

Vanaf volgend jaar heeft Kuperus nog een bijzondere bus te huur: een rolstoelauto met gas en rembediening aan het stuur. Daarmee kun je dus zelf naar je sportlocatie rijden. "We zijn de eerste in Nederland die zo'n auto verhuren."

Het huren van een auto heeft volgens hem een groot voordeel. Je hebt namelijk meer vrijheid! "Je kunt op deze manier heel laagdrempelig naar het basketbal en je kunt vooral ook zelf bepalen wanneer je naar huis gaat. Je hoeft dan dus niet te wachten op een taxi die je daar weer komt ophalen. Het mooie is ook dat je het bij ons heel eenvoudig zelf kunt regelen." 

Op deze manier is vervoer dus geen excuus meer om niet te sporten! Als je in de regio Amsterdam, Het Gooi of Utrecht woont dan kun je nu via Uniek Sporten met flinke korting een auto of bus bij Kuperus huren. Lees daar hier meer over.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: