Direct door naar content
Swingende en gezellige beweegmarkt in Roosendaal meer dan geslaagd afbeelding nieuwsbericht

Swingende en gezellige beweegmarkt in Roosendaal meer dan geslaagd

05 november 2018

Op 6 oktober vond de beweegmarkt Uniek Sporten plaats bij S&L Zorg in Roosendaal. Verschillende verenigingen met aanbod voor kinderen of volwassenen met een beperking waren uitgenodigd om zichzelf hier te presenteren.

Beweegcoach Demy Weertman opende de ochtend samen met wethouder René van Ginderen. Demy heeft bij deze opening ook de eerste ‘Beweegwijzer Uniek Sporten’ overhandigd aan de wethouder. In dit handige boekje staan alle beweegactiviteiten voor mensen met een beperking in de gemeente Roosendaal. Zo kunnen geïnteresseerden snel door het aanbod bladeren en zien wat er allemaal te doen is.

Vervolgens opende dansschool Quick en Slow de beweegmarkt met een openingsdans. Het was een dolle boel! Alle bezoekers gingen mee dansen en zo was het om half 11 ’s morgens al één groot feest in het ontmoetingscentrum van Sterrebos. Tot slot werd er een ronde gemaakt langs de verschillende marktkraampjes. Er waren allerlei activiteiten te bewonderen zoals Atletiek, rolstoelsport, G-korfbal, zitvolleybal, scouting en nog veel meer. Beweegcoaches Demy en Mandy van gemeente Roosendaal waren erg tevreden over de opkomst. ‘Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad en voor ons is deze ochtend meer dan geslaagd!’

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: