Direct door naar content
 "Ben weer een mooie ervaring rijker en heb er weer veel van opgestoken: ik blijf mezelf verbazen!" afbeelding nieuwsbericht

 "Ben weer een mooie ervaring rijker en heb er weer veel van opgestoken: ik blijf mezelf verbazen!"

08 november 2018

Rolstoeltrainingen groot succes!

Afgelopen zaterdag was alweer de laatste rolstoeltraining. 5 zaterdagochtenden hebben 15 deelnemers rolstoelvaardigheden getraind en maakte ze kennis met diverse sporten.

Tennis, badminton, handboogschieten, dansen, schermen, zitvolleybal, roeien, basketbal en Boccia, het is allemaal aan bod gekomen. Door de aanwezigheid van de verenigingen zelf konden de contacten direct gelegd worden. De eerste afspraken voor een proefles zijn zelfs al gemaakt.

Zelfvertrouwen
Met trainer Toine Klerks zijn grenzen verlegd, vaardigheden verbeterd en hebben deelnemers meer zelfvertrouwen gekregen. En, zoals een van de deelnemers zelf zegt: ,, Ik heb leuke mensen leren kennen. Ik ga het missen, dus ben blij dat we contact met elkaar blijven houden”.

Vervolg
De rest van de deelnemers was ook erg enthousiast. Doorgaan was een veel geschreven uitspraak op de evaluatieformulieren... nou, dat zullen we zeker doen!

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Probeer Para-ijshockey tijdens clinic

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×