Direct door naar content
Informatieavond voor mensen met diabetes type 2: Back on track! afbeelding nieuwsbericht

Informatieavond voor mensen met diabetes type 2: Back on track!

15 november 2018

Op 3 december organiseert de Bas van de Goor Foundation (de organsatie van de Nationale Diabetes Challenge) in Arnhem een bijeenkomst voor volwassenen met diabetes type 2 (insuline afhankelijk), die vragen hebben over leefstijl, voeding, sport of diabetes in het algemeen. Het doel is om je zo snel mogelijk te helpen bij het vinden van een optimale “work/life/diabetes balance”, vandaar de naam “Back on Track”. Dit doet de BcvGF met een avondvullend programma waarin diabetesmanagement in combinatie met voeding en sportief bewegen centraal staan.

Er kunnen maximaal 20 mensen met diabetes type 2 (insuline afhankelijk) deelnemen, eventueel samen met hun partner. De inschrijving voor de bijeenkomst is geopend en de website hiervoor bereik je via de link onderaan dit artikel. Deelname, inclusief de maaltijd, is overigens gratis. Alleen de drankjes op de avond komen voor eigen rekening.

De inloop is vanaf 17.30 uur en vindt plaats op Sportcentrum Papendal (Papendallaan, 6816 VD Arnhem).

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: