Direct door naar content
Vrijetijdsmarkt voor Specials: ervaar de (beweeg)mogelijkheden voor mensen met een beperking! afbeelding nieuwsbericht

Vrijetijdsmarkt voor Specials: ervaar de (beweeg)mogelijkheden voor mensen met een beperking!

28 november 2018

Op 26 juni 2017 heeft de eerste editie van de Vrijetijdsmarkt voor Specials plaatsgevonden in Drunen. Dit evenement is gericht op alle mensen met een beperking uit de gemeente Heusden e.o. Van jong tot oud, van lichte tot zware beperking; iedereen is welkom. Op deze dag kunnen bezoekers kennismaken met het aanbod voor specials op het gebied van zorg, wonen, sport en cultuur, vrije tijd, ondersteuning, en nog veel meer.

De eerste editie was een groot succes, en daarom wordt ook dit jaar de vrijetijdsmarkt georganiseerd.

Wie
De vrijetijdsmarkt voor Specials is voor iedereen met een beperking, ongeacht leeftijd en beperking, uit de gemeente Heusden en omgeving.

Wat
Op de vrijetijdsmarkt voor Specials worden diverse vrijetijdsbestedingen voor mensen met een beperking in Heusden aangeboden op het gebied van wonen, zorg, sport en cultuur, vrije tijd, ondersteuning en nog veel meer.

Waar
De Vrijetijdsmarkt voor Specials vindt plaats in buurthuis De Mand, Jan Steenstraat 2A in Vlijmen.

Wanneer
Zaterdag 26 januari 2019 van 12.00 - 16.00 uur.

Meer informatie over sport en bewegen op de vrijetijdsmarkt voor Specials? Neem contact op met buurtsportcoach Lian van de Veerdonk.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: