Direct door naar content
Inspiratiebijeenkomst Uniek sporten en bewegen afbeelding nieuwsbericht

Inspiratiebijeenkomst Uniek sporten en bewegen

29 november 2018

Gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist organiseren op donderdag 29 november de een Inspiratiebijeenkomst Uniek Sporten en bewegen voor mensen met een beperking. De 5 gemeenten vormen sinds kort een samenwerkingsverband op dit gebied.

Sporten verbindt, geeft plezier en zorgt dat mensen gezond blijven. Daarom vinden gemeenten het belangrijk dat iedere inwoner kan sporten of bewegen. Ook de inwoners met een beperking. Door regionaal samen te werken willen de gemeenten vraag en (het soms aangepaste) aanbod beter op elkaar laten aansluiten. Samen met uitvoeringspartners, zoals buurtsportcoaches, sport- en beweegaanbieders en sociale teams.

Reactie wethouders: ‘Wij zijn blij deel te nemen aan deze samenwerking. Het geeft een extra stimulans om ons in te blijven zetten voor een inclusieve gemeente. Doordat we deel uit maken van een netwerk met regiogemeenten kunnen we onze successen delen en verbeteren door onze knelpunten te bespreken. Inmiddels is het gehele regionale sport- en beweegaanbod geïnventariseerd en te vinden op de website www.unieksporten.nl. Zo zorgen we dat iedereen vanzelfsprekend kan sporten. “  

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Barbie gaat paralympisch zitskiën!

'Meer ruimte nodig voor aangepast fietsen'

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×