Direct door naar content
Stichting Sailability zoekt nieuwe coördinator in Huizen afbeelding nieuwsbericht

Stichting Sailability zoekt nieuwe coördinator in Huizen

18 december 2018

Sailability is een landelijk werkende organisatie die het voor mensen met een beperking toch mogelijk maakt om zelfstandig of onder begeleiding te kunnen zeilen. Voor mensen met een beperking zonder zeilervaring kunnen er eventueel zeillessen worden georganiseerd met als doel uiteindelijk zelfstandig te kunnen varen.

Hiervoor beschikt de locatie Huizen bij de jachthaven ‘t Huizerhoofd, over vier speciale zeilbootjes die niet kunnen zinken en niet kunnen omslaan. Twee motorbootjes zorgen voor de begeleiding.

Met ingang van het nieuwe vaarseizoen wordt een nieuwe coördinator gezocht die o.a. zorgt dat er op de zeildagen voldoende vrijwilligers aanwezig zijn en aan de hand van het aanbod van zeilers en vrijwilligers, een vaarschema voor betreffende dag maakt.

Per seizoen wordt er gemiddeld twaalf keer gevaren. Om een zeildag te regelen heeft de coördinator ongeveer twee uur nodig. Daarbij is het handig als jij goed met een computer overweg kunt en over goede contactuele eigenschappen beschikt.

Stichting Sailability is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die:

  • Goed overweg kan met de computer
  • Secuur kan werken
  • Affiniteit heeft met de watersport, is niet noodzakelijk maar wel een voordeel
  • Goede communucatieve vaardigheden

Mocht je zelf kunnen zeilen dan is je inzet als extra vrijwilliger altijd makkelijk en kun je in de praktijk ervaren hoeveel plezier de zeilers op zo’n dag beleven. Gebruikelijk wordt er na afloop de zeildag geëvalueerd onder het genot van een drankje.Voor meer informatie over de stichting en de locatie kun je terecht op de website van SailabilityHuizen.

Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren aan dit dankbare en gezellige werk door je in te zetten als vrijwilliger en/of coördinator, meld je dan aan via het formulier of neem voor meer informatie contact op met Herman Kans via e-mail of telefonisch: 035-5267015 / 06-48759936.

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!