Direct door naar content
Doe jij al mee aan het leukste G-zaalvoetbaltoernooi van het jaar?  afbeelding nieuwsbericht

Doe jij al mee aan het leukste G-zaalvoetbaltoernooi van het jaar?

14 december 2018

Op zaterdag 19 januari 2019 staat het eerste G-zaalvoetbaltoernooi van voetbalvereniging Elkinkwijk in Sporthal Zuilen in Utrecht op het programma. Alleen zijn ze nog op zoek naar G-voetballers in Utrecht en omgeving! 

Het toernooi wordt in twee delen gespeeld, want bij dit bijzondere toernooi mag niemand ontbreken. In de ochtend gaan de jeugdteams (tussen de 10 en 17 jaar) de strijd aan voor de titel ‘Beste G-zaalvoetbalteam’. In de middag is het de beurt aan de seniorenteams (18+) om te laten zien wie de beste is. Het toernooi bestaat per team uit drie wedstrijden waarbij er 6 tegen 6 wordt gespeeld. De jeugdwedstrijden zijn tussen 09.00 en 11.30 uur. De senioren starten pas om 11.30 en die voetballen tot 14.00 uur.

De deelname aan het toernooi is gratis en het parkeren ook dus alleen maar nog meer redenen om je team op te geven. Het toernooi wordt in de zaal gehouden dus zorg ervoor dat je zaalschoenen meeneemt en natuurlijk mag een teamshirt niet ontbreken. Het toernooi vindt plaats in Sporthal Zuilen in Utrecht.

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Zorg dan dat je een team maakt van minimaal zeven personen en geef je op!
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: