Direct door naar content
Leerlingen Bredero skaten bij Pier15 afbeelding nieuwsbericht

Leerlingen Bredero skaten bij Pier15

23 januari 2019

Afgelopen week brachten de leerlingen van het Bredero College wel een heel speciaal bezoek, namelijk aan het skatepark Pier15! Hier kregen de leerlingen een skateclinic van hoofdtrainer Nick.

Vallen en opstaan

Een beetje angstig kwamen de meeste binnen, maar eenmaal op het skateboard vonden ze het prachtig! Vol enthousiasme werd er geprobeerd om te skateboarden en op het skateboard te blijven staan. Soms ging dat heel goed en soms moest er wat meer geoefend worden. Nick gaf aan dat skateboarden een sport is met vallen en opstaan. Dat hebben de leerlingen ook gemerkt: “Het is erg leuk, maar ook nog wel een beetje spannend!” zei een leerling aan het einde van de clinic.

Veel kinderen stonden voor het eerst van hun leven op een skateboard. Daarom werden tijdens deze eerste week vooral de basistechnieken geleerd. En aan het eind van de les, konden ze allemaal al de schuine helling af skaten.

Voor de leerlingen van het Bredero College zijn er 2 proeftrainingen ingepland waarin ze hun skateboard skills nog meer kunnen oefenen en nog meer trucjes gaan leren.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: