Direct door naar content
Winnaars Mentelity Games bekend!  afbeelding nieuwsbericht

Winnaars Mentelity Games bekend!

17 januari 2019

In januari kon je je aanmelden voor een wel héél bijzondere winactie: een reis naar de sneeuw met Bibian Mentel. En zeg nou eerlijk, wie kan de winnaars nou beter bekend maken dan Bibian zelf!? Here we go! 

Niet één, niet twéé, maar drie winnaars! 
Een soort van dan...want de allereerst winnaar heeft een wel heel bijzondere actie opgericht om naar de Mentelity Games te gaan. Ze heeft namelijk haar eigen crowdfundingactie opgezet! En wil heel graag iemand verrassen die ook met haar mee mag! Wie er met haar mee mag.... vertelt Bibian in de video! 


Foutje bedankt! 
De tweede winnaar van de winactie is zoals ze het zelf omschrijft 'het product van een lichtelijk aangeschoten avondje apres-ski in de bergen van Oostenrijk.' Dat is natuurlijk wel heel erg Me(a)nt to be! 

Ilona en Larissa van harte gefeliciteerd met jullie reis naar de Mentelity Games! Namens Uniek Sporten wensen we jullie heel erg veel plezier! En heb je nou niet gewonnen? Maar wil je wel met Ilona, Larissa en Bibian mee naar de Mentelity Games? Kijk dan snel hier voor meer informatie!  

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: