Direct door naar content
 Beweeg en Sportloket, Gezondheidscentrum Broekpolder! afbeelding nieuwsbericht

Beweeg en Sportloket, Gezondheidscentrum Broekpolder!

05 februari 2019

Op de 1e dindsdag van de maand van 9.00-12.00uur heeft de Buurtsportcoach Uniek Sporten, Beweeg en Sportloket om u te helpen met uw sportvraag.

Waarom langs gaan bij het Beweeg en Sportloket!

1. Als je een sportvraag heb kun je langs gaan bij het Beweeg en Sportloket. De buurtsportcoach adviseert je dan over mogelijk heden voor sporten in uw omgeving. Je kunt dan daarna gelijk starten met proeflessen en uitproberen welke sport of beweegvorm bij u past.

2.  Beweeg en Sportadvies bij het loket is gratis en vrijblijvend! Het kan je dus alleen maar kennis opleveren of sowieso een gezellig gesprek!

3. De buurtsportcoach uniek sporten is gespecialiseerd in aangepast sporten, zij kent het aanbod in de omgeving Beverwijk/ Heemskerk wat op Uniek Sporten als geen ander! Ze houdt contact met de verenigingen en met nieuw opbloeiend aanbod.

Vandaag tot 12.00uur kun je inlopen, maar wil je een afspraak voor een andere dag. Meld je dan vooraf aan door een mail te sturen naar sportadvies@heliomare.nl.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: