Direct door naar content
Met spoed gezocht: zwem vrijwilligers bij de Sportclub Gehandicapten Gooi en Eemland afbeelding nieuwsbericht

Met spoed gezocht: zwem vrijwilligers bij de Sportclub Gehandicapten Gooi en Eemland

20 februari 2019

“Denken in mogelijkheden” is al 55 jaar het motto van de vereniging. Er kan namelijk vaak echt veel meer dan dat je denkt! De vrijwilligers van Zwemclub Gehandicapten Gooi en Eemland ervaren dit iedere keer weer.

Met passie en plezier leren we kinderen en jongeren met een beperking zwemmen met als doel het behalen van een zwemdiploma. Tijdens de weg naar het A diploma worden de zwemmers 1 op 1 begeleid; echt maatwerk dus. Het is en blijft heel gaaf te bemerken dat door deze aanpak veel van hen goed kunnen leren zwemmen!

Iedere zaterdagochtend gaan de zwemmers en vrijwilligers de uitdaging aan in zwembad De Lunet in Naarden. Gezien de intensieve begeleiding voor het A diploma hebben we veel vrijwilligers nodig tussen 10:00 en 12:00 uur. We zijn dus op zoek naar jou! Het team bestaat momenteel uit 10 personen en dat is niet genoeg. We hebben dan ook een wachtlijst voor zwemmers.

Onze kernwaarden zijn inlevingsvermogen, communicatie, samenwerking, creativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Ben je niet bang voor wat spetters, heb je het A en B diploma op zak, affiniteit met onze doelgroep en ben je 18 jaar of ouder, dan maken we graag kennis met jou! We kijken extra uit naar 50-ers en 60-ers uit de directe omgeving die 2,5 uur in de week willen besteden aan vrijwilligerswerk.

Algemene informatie over onze zwemclub vind je via facebook een eerste indruk opdoen. Je bent ook van harte uitgenodigd om op zaterdagochtend te komen kijken in zwembad De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16 in Naarden. Laat even weten dat je komt via ons mailadres: info@zwemclubgooieneemland.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: