Direct door naar content
5 Instagram-helden die hun beperking niet wegstoppen afbeelding nieuwsbericht

5 Instagram-helden die hun beperking niet wegstoppen

24 februari 2019

Instagram staat bol van de perfecte fotomodellen waar je nog geen rimpeltje op ziet. Gelukkig laten steeds meer mensen met een beperking zich ook zien op social media. We hebben vijf van die helden op een rijtje gezet voor jou. 

Moeder en zoon

Crue Allred (@Crue_zer) noemt zich ‘de coolest kid on wheels’, en dat is hij zeker! Samen met zijn moeder maakt hij superschattige foto’s.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Crue Allred (@crue_zer) on

Kitesurfen met één been
Kitesurfster Francis is niet bang aangelegd. Op haar Instagram laat ze zien dat je met een prothese ook gevaarlijke trucs op het water kunt uithalen!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by la_fran_kite (@la_fran_kite) on

Legopoppetjes in rolstoel
De Australische Sarah Stewart is behalve rolstoelbasketbalster ook erg creatief. Op haar Instagram laat ze legopoppetjes in een rolstoel zien.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Stewart (@sarahstewartaus) on

In de halfpipe!
David Lebuser (@datlebbe) uit Hamburg laat op zijn Instagram zien hoe je een rolstoel ook kunt gebruiken: op een skatepark. Het oefenen op nieuwe trucs gaat met mee vallen en opstaan. En dat laat hij ook gewoon zien. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Lebuser (@datlebbe) on

The_invincable_woman
Natasha Price is een wheeler die hard traint voor marathons. Op haar Instagram laat ze alles: hoe ze kapot is na een training, hoe ze in bikini ontspant of hoe ze buiten op een matje haar yoga-oefeningen doet:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Price (@the_invincable_woman) on

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: