Direct door naar content
DJF special heroes dansen eerste wedstrijd voor mensen met een beperking afbeelding nieuwsbericht

DJF special heroes dansen eerste wedstrijd voor mensen met een beperking

25 februari 2019

Zevenaar/Arnhem - Zaterdag 16 februari 2019 was het MECC in Maastricht het bruisende middelpunt van een van de 47 wereldwijde voorrondes van Hiphop International. De grand final van deze voorrondes vindt plaats in Phoenix, Arizona (USA). DJF Dance Centre was sterk vertegenwoordigd. Met 2 volle touringcars vertrokken vanuit Zevenaar maar liefst 6 dance crews die uitkwamen in 3 categorieën; Juniors, Varsity en Adults.

Special Heroes
Hiphop International organiseerde voor de eerste keer in Nederland ook een danswedstrijd voor mensen met een beperking. Vanaf de oprichting van DJF geeft eigenaar Joeri van Grol lessen aan deze doelgroep in Zevenaar en Arnhem. Speciaal voor deze wedstrijd zijn zij gestart met een nieuwe groep: DJF Special Heroes Crew. In 4 trainingen hebben zij een choreo aangeleerd wat geresulteerd heeft in een 1e plaats in deze speciale categorie. Een leuk extraatje is dat het aanwezige NOS Journaal de enthousiaste dansers en hun coach Joeri hebben geïnterviewd over deze bijzondere wedstrijd. 

Overige uitslagen
D-UNIT pakte de welverdiende 1e plaats in de categorie Adults.

Bij de Juniors t/m 12 jaar werden Kids’NBeats 2e, het jongste DJF team Lil’ Unity behaalde geen prijs.

In de categorie t/m 17 jaar (Varsity) waar voor DJF de crews M.PIRE, MAJOR LEAGUE en SYNDICATE uitkwamen; zijn in het sterke veld geen prijzen behaald.

Daarnaast waren de 26 ouders van de DJF Parents Crew door Hip Hop International uitgenodigd om in Maastricht een showcase te geven.

Bekijk hier het filmpje van deze gave show van de Special Heroes.

Wil jij ook zo leren dansen als ze de Special Heroes? Neem dan contact op om eens kennis te maken bij de Special Heroes in Arnhem of Zevenaar.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Nieuwe toegankelijke wandelroutes bij Nijmegen

Kami is de eerste virtuele influencer met Down

Gaming festival GG22 is ook voor jou toegankelijk!

Programma van:
326 gemeenten Logo gemeenten
Partners: