Direct door naar content
Feestelijke open dag Merem Hilversum 16 maart afbeelding nieuwsbericht

Feestelijke open dag Merem Hilversum 16 maart

07 maart 2019

Zaterdag 16 maart is het zo ver: We laten je zien hoe medische (long)revalidatie (bij ons) eruit ziet, voor zowel kinderen als volwassenen, én maken er een leuk dagje uit van. Twee vliegen in een klap! 

Wil je ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten of om met één hand een boterham te smeren? Hoe communiceer je als praten lastig is? Wat maakt je benauwd en hoe kan je daar mee om leren gaan? Hoe voelt het om opnieuw te moeten leren lopen na een ongeluk of beroerte? Of wil je iets vragen aan onze experts?

Naast al onze expertises zijn er veel leuke activiteiten voor jong en oud. Dit alles in festival sfeer. Met muziek, theater én lekker eten & drinken. Tot dan!

Ook Team Sportservice is aanwezig met informatie over aangepast sporten in de regio én wordt er een leuke paratafeltennis clinic georganiseerd door de Nederlandse Tafeltennis Bond, team Parasport.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: