Direct door naar content
Zeevissen voor minder mobielen afbeelding nieuwsbericht

Zeevissen voor minder mobielen

07 maart 2019

 

Houdt u van vissen aan zee maar komt u niet meer makkelijk op het strand? Met Fishing for All kunt u vissen met professionele begeleiding en wordt u over het strand vervoerd.

Veel mensen houden van vissen maar kunnen de visstekken aan zee niet goed bereiken. Een blessure, een beperking of andere (tijdelijke) lichamelijke ongemakken kunnen in de weg zitten. Ook psychische belasting, zoals een burn-out, ADHD, autisme kunnen u tegen houden om in uw eentje te gaan zeevissen. Zit u in een stressvolle periode, heeft u behoefte aan een prikkelvrije omgeving? Van een dagje aan zee kom je helemaal tot rust.

Fishing for all
Charles Korndörffer geeft al 23 jaar les in golfen, in binnen- en buitenland. Hij heeft ook lesgegeven aan mensen met diverse beperkingen. Daarnaast is hij visgids en organiseert hij sinds kort Fishing for all: “Ik ben opgegroeid hier aan de kust en vis mijn hele leven al aan en op zee. Doordat ik een strand buggy heb kan ik de beste visstekken bereiken. Dat voordeel ga ik nu delen met andere mensen die moeilijk aan zee komen.”

Meer informatie
Charles kan één persoon tegelijk meenemen. Het is wel van belang dat u zelf de auto in- en uit kunt komen. U wordt opgehaald en afgezet bij de strandopgang. Dan gaat u minimaal twee uur vissen, afhankelijk van het weer en de vangst. U krijgt uitleg over het materiaal dat u gaat gebruiken en welke vis waar te vangen. De kosten zijn € 40,- per persoon, per dagdeel, inclusief materiaal, aas en vervoer. Het tijdstip, de locatie en de datum is in overleg. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charles Korndörffer: 06-44443617, charleskorndorffer@gmail.com.
 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: