Direct door naar content
Humoristische voorstelling voor ouders en coaches: Pap, doe normaal! in Tilburg afbeelding nieuwsbericht

Humoristische voorstelling voor ouders en coaches: Pap, doe normaal! in Tilburg

25 maart 2019

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel ouders en sportcoaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling 'Pap, doe normaal!', die op maandagavond 25 maart 2019 in het theater in Tilburg te zien is. Meld je nu aan want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader/coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn...

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast! Deze nieuwe voorstelling is van de maker 'Wel winnen, hé!', de voorstelling die in het verleden al meermalen in Tilburg te zien was. De voorstelling op maandag 25 maart 2019 is voor iedereen die betrokken is bij de sportclubs in Tilburg : ouders van jeugdleden (die hun kind mee mogen nemen, mits twaalf jaar of ouder!), trainers en coaches, maar ook bestuurs- en commissieleden.

Een kaartje kost eigenlijk €17,50, maar is dit keer gratis! Let op: vol is vol! Meer informatie over de voorstelling, inclusief de trailer, vind je hier. Tot maandag 25 maart! En vraag aan de anderen bij jullie club of zij ook mee gaan, dan maken we er een gezellige avond van met z'n allen!

Dit is een initiatief in het kader van Sportplezier Tilburg door het team verenigingsondersteuning Tilburg. Ook verenigingen met aangepasts[portaanbod uit de regio Midden Brabant worden door het Steunpunt aangepast Sporten uitgenodigd om deze voorstelling bij te wonen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: