Direct door naar content
Kandidaten gezocht voor TV-programma Over Winnaars afbeelding nieuwsbericht

Kandidaten gezocht voor TV-programma Over Winnaars

13 maart 2019

In Over Winnaars gaan mensen met een fysieke beperking of ingrijpende ziekte het onmogelijke, mogelijk maken. Samen met de presentator gaan de deelnemers aan het programma de uitdaging aan om plannen, passies of ambities die ze door hun beperking misschien hebben weggestopt, tóch waar te maken. Want wie zegt dat je het niet kan?

In België is het al een enorme hit én daarom komt het programma ook naar Nederland. Daarom is het programma voor het eerste seizoen van de Nederlandse versie van het programma op zoek naar jonge, levenslustige en avontuurlijk ingestelde mensen met weggestopte dromen. Van iemand zonder benen die een berg wil beklimmen, tot een slechtziende die graag eens wil autorijden of iemand die in een rolstoel is belandt en het mist om te dansen; in het programma is niemand ‘beperkt’. Met de presentator als buddy gaan zij alles op alles zetten om hun droom te verwezenlijken en, al is het maar één keer, hun beperking te overwinnen.

Spreekt het programma je aan en herken je je in bovenstaand profiel? Of ken je iemand die hier heel blij van zou worden? Stuur dan zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend een mail o.v.v. ‘Over Winnaars’ naar laura@fabiola.com en wie weet komen jou dromen binnenkort wel uit. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: