Direct door naar content
Where to go: Vakanties in eigen land afbeelding nieuwsbericht

Where to go: Vakanties in eigen land

24 maart 2019

Wil jij dit jaar lekker op vakantie in eigen land? Kijk dan eens naar dit lijstje van aanbieders! Wellicht hebben zij precies wat je zoekt!  

Bijzonder Plekje 
Op de website ‘Bijzonder Plekje’ vind je allerlei tips voor een rolstoelvriendelijke vakantie. Wat te denken van vakantieverblijf ’t Keampke in Twente? Of een vakantie bij de rolstoelvriendelijke Pipowagen Warm Welkom? Op de website van Bijzonder Plekje lees je er meer over! 

Droomparken Nederland, Casamundo of Roompot vakantieparken
Wellicht ken je ze wel: de vakantiehuisjes en campings van Droomparken, Casamundo of Roompot Nederland. Verspreid door heel Nederland is er voor elk wat wils. 

En op de meeste locaties houden ze ook nog goed rekening met je beperking. Een win-win situatie dus. Op hun websites kun je meer informatie vinden: www.droomparken.nl , www.roompot.nl en www.casamundo.nl.

Hotelspecials: rolstoelvriendelijke deals
Wil je toch liever in een hotel verblijven? Dan kun je op de website van Hotel Specials terecht voor allerlei rolstoelvriendelijke hotels. Van hotels dichtbij de kust tot aan hotels in (het centrum van) de stad. Bekijk het hier

WheelsB&B/AirBnB
Op de websites van WheelsB&B en AirBnB kun je op zoek naar appartementen die geschikt zijn voor mensen met een beperking. Via hun zoekfuncties kun je gemakkelijk zoeken naar een verblijf dat het beste bij je past. Check www.airbnb.nl.

Tips nodig?
Op de website ‘aangepaste vakantiegids’ kun je allerlei tips en tricks lezen over vakanties. Door middel van de verschillende filters op de website kun je ook bekijken wat voor jou de beste opties zijn. Zo kun je kijken of er ruimte is voor jouw hulpmiddelen (een rolstoel of een hulphond bijvoorbeeld) of kijk je vooraf naar de faciliteiten (een douche met een stoel, of extra brede toegang en dergelijke). Meer info bij Aangepastevakantiegids.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: