Direct door naar content
De avond van de Unieke Sporter: MEE-bruggenbouwer als sport- en beweegmaatje afbeelding nieuwsbericht

De avond van de Unieke Sporter: MEE-bruggenbouwer als sport- en beweegmaatje

20 maart 2019

Op dinsdag 9 april, vanaf 17.30, organiseert Uniek Sporten in samenwerking met De Onderwijsspecialisten een bijeenkomst met als thema “de avond van de Unieke Sporter”. Een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en natuurlijk mensen met een beperking. Want samen zorgen we er voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor mensen met een beperking.

De meeste mensen willen gewoon meedoen net als iedereen. Bijvoorbeeld door een cursus te volgen, op bezoek te gaan bij iemand of te sporten. Soms is het lastig om dit in je eentje voor elkaar te krijgen. Dit kan komen doordat je bijvoorbeeld een beperking of ziekte hebt of gewoon iets lastig vindt. Het kan spannend zijn om zelf de eerste stap te zetten, of je hebt het gevoel dat andere mensen je niet begrijpen. Hierdoor doe je misschien nu niet mee aan activiteiten, terwijl je dat eigenlijk wel wil.

MEE Gelderse Poort werkt met Bruggenbouwers die je hierbij op weg kunnen helpen. Deze bruggenbouwers zijn studenten van de Hogeschool of vrijwilligers die de buurt/dorp/stad goed kennen. De Bruggenbouwer kijkt samen met jou wat je wilt en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Een consulent vanuit MEE kan de deelnemers hier meer over vertellen.

Aanmelden
Ben jij nieuwsgierig naar de bruggenbouwers van MEE en hoe het in zijn werk gaat? Meld je dan aan door een mail te sturen naar onderwijsspecial@deonderwijsspecialisten.nl o.v.v. Onderwijsspecial Sport.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: