Direct door naar content
Vrijwilligers gezocht voor basketbal vereniging Eem'78 afbeelding nieuwsbericht

Vrijwilligers gezocht voor basketbal vereniging Eem'78

02 april 2019

Eem’78 is een relatief kleine vereniging, maar ook bij een kleine vereniging zijn er heel veel dingen die georganiseerd, geregeld en gedaan moeten worden. Gelukkig kan de club rekenen op aardig wat vrijwilligers die zich bezighouden met allerlei taken. Maar een aantal mensen doet wel héél veel voor de club, en hier en daar wordt het iets té veel. Daarom is het bestuur bezig om wat taken te herverdelen, zodat het voor iedereen leuk blijft om zich in te zetten voor Eem’78.

Hierdoor is de club momentel op p zoek naar mensen die ook iets voor de club willen doen. We zijn op dit moment specifiek op zoek naar:

  • Twee mensen voor de Sponsorcommissie, die samen willen helpen bij het zoeken van nieuwe sponsors en het onderhouden van contact met de bestaande sponsors. 

Sponsorcommissie

  • Iemand die één keer per jaar De Grote Clubactie wil coördineren. 

Grote clubactie

  • Iemand die wil helpen met het presenteren van Eem’78 aan de buitenwereld, via de website/nieuwsbrief/Insider/Facebook/Instagram. Dus iemand die het leuk vindt om stukjes over de club te schrijven en die actief is op Facebook/Instagram.

Communicatie

  •  Versterking voor de feestcommissie. Eem ’78 organiseert jaarlijks enkele evenementen, denk aan het Oliebollentoernooi en het Sinterklaasfeest, waarvoor we helpende handen nodig hebben.

Feestcommissie

  • Sportieve mensen die het leuk zouden vinden om volgend seizoen een team te trainen/coachen. Ken je iemand die graag een potje basketbalt en die zijn kennis wel door wil geven aan een van de jeugdteams, laat hem of haar dan contact opnemen!

Trainers/coaches

Leden, oud-leden, vaders, moeders, buurtgenoten, iedereen is welkom! Wil je ons helpen, stuur dan een mailtje naar secretaris@eem78.nl.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: