Direct door naar content
Eerste Informatiebijeenkomsten over deelname Nationale Diabetes Challeng 2019 in regio Midden Brabant succesvol! afbeelding nieuwsbericht

Eerste Informatiebijeenkomsten over deelname Nationale Diabetes Challeng 2019 in regio Midden Brabant succesvol!

03 april 2019

Zowel in loon op Zand als in Goirle zijn de informatiebijeenkomsten over de plaatselijke trainingsgroepen, die aan de Nationale Diabetes Challenge 2019 mee gaan doen, succesvol verlopen. In Loon op zand vond deze plaats op maandag 1 april in de Venloene (tevens startplaats van de wandelingen) Na een geslaagde presentatie​ hebben zich al 18 mensen opgegeven om mee te doen aan de Challenge. Start wandeltrainingen is op maandag 15 april van 17.00-18.00 uur. Als u nog wilt aansluiten kunt u contact opnemen met Caroline Vromans: carolinevromans@ContourdeTwern.nl.

De bijeenkomst in Goirle leverde al 28 deelnemers op, dus ook daar gaat men over twee weken enthousiast van start met de wandelingen.Deze groep start vanaf het Oranjeplein in Goirle. Beide groepen worden door een wandeltrainer begeleid, die  samen met enthousiaste zorgprofessionals en vrijwilligers, er zorg voor draagt dat iedereen ongeacht conditie of aandoening op maat kan gaan wandelen om zijn of haar persoonlijke doel te bereiken.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Lisa Bunschoten pakt tweede WK-goud!

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid