Direct door naar content
Kijktip: Walk, ride, rodeo afbeelding nieuwsbericht

Kijktip: Walk, ride, rodeo

21 april 2019

Goed nieuws voor de Netflixers onder ons! Sinds kort is daar namelijk de film 'Walk, Ride, Rodeo' te vinden. De film is gebaseerd op het (waargebeurde) verhaal van een succesvolle rodeorijdster.

Zij raakte verlamd na een auto-ongeluk, maar wil ondanks haar verlamming maar één ding: weer kunnen paardrijden en weer meedoen aan wedstrijden. 

Auto-ongeluk
In de film wordt onder andere teruggeblikt op haar verleden als succesvol rodeorijdster en het auto-ongeluk. Uiteraard zie je ook hoe de hoofdrolspeelster opnieuw leert paardrijden en het plezier in haar favoriete sport weer hervindt. 

Paardrijden
De liefde voor haar paard, maar vooral de sport vindt ze - ondanks diverse obstakels - weer terug en ze leert ondanks haar nieuwe leven in de rolstoel weer opnieuw paardrijden.

Een inspirerend verhaal van begin tot eind, waaruit vooral blijkt dat alles - ook met een rolstoel - mogelijk is! Kijk hieronder naar een trailer:

Bekijk de film hier: . 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: