Direct door naar content
Veertien sportaanbieders voor mensen met een beperking binnen gemeente Rheden afbeelding nieuwsbericht

Veertien sportaanbieders voor mensen met een beperking binnen gemeente Rheden

18 april 2019

Uniek Sporten werkt in de gemeente Rheden nauw samen met het Sportbedrijf Rheden. Sporten en bewegen moet namelijk ook in de gemeente Rheden de normaalste zaak van de wereld zijn. Het moet voor iedereen mogelijk zijn, ongeacht handicap of beperking. In de regio Arnhem kunnen mensen met een visuele, auditieve, lichamelijke, psychische, geestelijke, chronische, verstandelijke of meervoudige beperking terecht bij een tal van sportaanbieders. Maar ook binnen de grenzen van de gemeente Rheden kan deze doelgroep kiezen uit verschillende sporten.

Om dit aanbod binnen de gemeente inzichtelijk te maken hebben Uniek Sporten en Sportbedrijf Rheden samen een folder gemaakt waarop alle veertien sportaanbieders worden vermeld. Bij deze sportaanbieders worden speciale lessen en/of trainingen verzorgt voor mensen met een beperking. Tevens zijn de sportaanbieders vermeld waarbij de doelgroep terecht kan binnen de reguliere lessen. Binnen deze lessen is er dan wel ruimte en expertise aanwezig om sporters met een beperking de juiste aandacht te geven.

Op deze manier willen beide instanties laten zien dat er binnen de gemeente heel veel mogelijk is voor sporters met een beperking. Indien u nog meer informatie over de verschillende sporten wilt hebben, of u zoekt buiten de grenzen van de gemeente Rheden, dan kunt u meer informatie vinden op de website van Uniek Sporten.

Heeft u de folder al zien liggen in het gemeentehuis, bibliotheek of in de sporthallen?

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: