Direct door naar content
Win een weekendje weg naar It Sailhûs! afbeelding nieuwsbericht

Win een weekendje weg naar It Sailhûs!

03 mei 2019

De zomer komt er weer aan en zeg nou eerlijk... dan krijgen we toch allemaal een beetje vakantiekriebels. Én daar weten wij wel raad mee! In samenwerking met SailWise mogen wij namelijk een weekendje weg naar It Sailhûs in Friesland weggeven. De vakantiewoning is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk, dus iedereen kan mee! 

Over It Sailhûs
It Sailhûs ligt in het Friese watersportdorp Elahuizen, direct aan het water. Je kunt zo wegzeilen of op het grote terras aan de haven genieten van het prachtige uitzicht, de fiets pakken en genieten van het afwisselende landschap of één van de vele historische dorpen of steden bezoeken. It Sailhûs is een fantastische uitvalsbasis voor iedereen. De vakantiewoningen zijn volledig aangepast & rolstoeltoegankelijk voor 4- tot 6- personen. Meer informatie over It Sailhûs vind je hier.

Overige informatie
Het weekend weg kan geboekt worden tussen 1 oktober 2019 – 1 maart 2020. Deze prijs is inclusief reserveringskosten, toeristenbelasting, beddengoed en schoonmaak achteraf. Verder op basis van zelfverzorging. 

Hoe kun je meedoen? 
Meedoen is makkelijk: Volg Uniek Sporten op Facebook en Instagram én laat ons onder het bericht weten met wie en waarom jij dit weekendje weg verdient! 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: