Direct door naar content
Fiets gezellig mee onder begeleiding van Breda Actief! afbeelding nieuwsbericht

Fiets gezellig mee onder begeleiding van Breda Actief!

24 april 2019

Fietsen is genieten! Het is gezond, je wordt er blij van, je ontdekt nieuwe plekken en tegelijkertijd kan je van onze prachtige natuur genieten. Toch zijn er nog veel mensen die niet fietsen, omdat ze dit liever niet alleen doen. Fiets jij ook liever niet alleen? Of wil je het fietsen (weer) oppakken? Ervaar het fietsen in een groep en onder begeleiding! Doe op dinsdagmiddag 14 mei mee met de gratis fietstocht die de fietsgidsen van Gilde de Baronie hebben uitgestippeld!

Om 13.00 uur vertrekken we en maken we een mooie route rondom Breda. Tijdens de tocht delen de gidsen ook hun kennis over de natuur en alles wat er te ontdekken valt. Gezelligheid staat centraal! Breda Actief zorgt voor extra begeleiding deze dag. Zo kun je dus rustig kennismaken met fietsen en houden we rekening met jouw tempo! 

Schrijf je in via dit formulier. In de bevestigingsmail geven we aan waar we verzamelen wat je mee moet nemen. Valt de fietstocht in de smaak? Dan kijken we samen of je vaker bij fietstochten van Gilde de Baronie kan aansluiten!

Wil je meer informatie over deze activiteit? Neem contact op met Laura van Oorschot via unieksporten@breda-actief.nl of bel 076 523 3555.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: