Direct door naar content
Goalballen in Eindhoven  afbeelding nieuwsbericht

Goalballen in Eindhoven

01 mei 2019

Woon jij in regio Eindhoven, heb je een visuele beperking en wil je graag een teamsport beoefenen? Schrijf je dan in voor Goalball! De sport Goalball staat bol van techniek en tactiek. Wat is de tegenstander van plan? Wie gooit en waarheen? Hoe stellen we ons op en hoe zijn de taken verdeeld? Hoe blijven we goed communiceren onder hoogspanning? Goalball is een sport van continu nadenken, communiceren, schakelen en bewegen.

Er wordt elke maandagavond getraind van 19.00 tot 21.00 uur in de gymzaal aan de Pieter Poststraat 15 in Eindhoven. De Eindhovense vereniging EGS heeft Goalball minimaal tot aan de zomervakantie ondergebracht binnen hun vereniging. Ondertussen is de verenging samen met de gemeente Eindhoven aan het kijken hoe het verder opgepakt gaat worden. Lidmaatschap kost € 10,- per maand. Je kunt lid worden voor de maanden april, mei en juni 2019.

Wanneer:
Elke maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur

Waar:
Gymzaal Pieter Poststraat, Pieter Poststraat 15, Eindhoven

Geïnteresseerd?
Stuur een mail naar Petra Bles: pmbles@on.nl of bel naar 040-2621776. Vermeld je naam, leeftijd, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: