Direct door naar content
Wandel mee met de Nationale COPD Challenge afbeelding nieuwsbericht

Wandel mee met de Nationale COPD Challenge

01 mei 2019

Ook Uniek Sporten De Peel doet mee aan de Nationale COPD Challenge (NCC). De Nationale COPD Challenge is bedoeld om mensen met COPD te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Het doel is om in 16 tot 20 weken te trainen naar een afsluitende wandeldag in september. Tijdens de afsluitende activiteit wandelen we zoveel als we aankunnen. Een rondje op de baan, of 3 of 5 km. Op 28 september komen alle deelnemers samen in Den Haag om daar de slotafstand te wandelen op het Festival.

Elke woensdag om 10u en 11u wordt er een wandeltraining georganiseerd vanuit De Fonkel, in Helmond. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en vooraf of nadien met elkaar een kopje koffie of thee te drinken. Dus wacht niet langer, verspreid het woord, meld je aan, alleen of met een wandelbuddy. Iedereen is welkom om aan te sluiten! Kosten om deel te nemen aan het hele traject zijn €5,-. We starten vanaf 15 mei.

Meer info of meteen meedoen? Kijk op: www.nationalediabeteschallenge.nl.

Vragen over de Nationale Diabetes Challenge bij Uniek Sporten De Peel? Of wilt u een keer meewandelen? Neem contact op met: Flo de Haas, beweegcoach. Jibb+. Wethouder Ebbenlaan 166, Helmond. flodehaas@jibbplus.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid

Uniek Esports heeft bomvolle agenda!