Direct door naar content
Hoe gaat het nu met Bart Hol?  afbeelding nieuwsbericht

Hoe gaat het nu met Bart Hol?

03 mei 2019

Ambassadeur van Uniek Sporten Groningen, Bart Hol, is in maart 2019 meegeweest naar de Special Olympics World Games in Abu Dhabi. Wij vroegen hem vijf vragen over deze ervaring.

 

1. Jij bent meegeweest naar de Special Olympics World Games in Abu Dhabi. Wat is het eerste wat in je opkomt als je hieraan terugdenkt?

WAUW!

2. Waarom 'wauw'?

Alles is zo groots en veel: grote gebouwen, grote auto's en een groot evenement.

3. Wat was je mooiste ervaring tijdens de Special Olympics World Games in Abu Dhabi?

De openingsceremonie was zó groot. Een stadion met 40.000 bezoekers, 7000 sporters en 3000 coaches. Wat een mensen. Als deze mensen allemaal tegelijk gaan klappen en juichen is dat heel indrukwekkend!

4. Natuurlijk zijn we benieuwd: ben je in de prijzen gevallen?

Ik heb een gouden, zilveren en bronsen medaille gewonnen. Ik had niet verwacht dat ik op het podium zou komen.

5. De afgelopen tijd ben jij heel erg druk geweest met de Special Olympics World Games in Abu Dhabi. Waar ga jij je nu mee bezig houden?

Ik heb eerst een paar weken rust. Daarna kan ik rustig het zwemmen weer oppakken. Ook ga ik dit jaar naar scholen toe om kinderen te motiveren om te gaan sporten. Ik ga gewoon door en dan zie ik wel wat op mijn pad komt.

 

Uniek Sporten Groningen feliciteert Bart Hol met zijn goede prestaties. We zijn trots dat we zo'n enthousiaste en gedreven sporter als ambassadeur mogen inzetten!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: