Direct door naar content
Oproep trainer/coach Pigeons On Wheels  afbeelding nieuwsbericht

Oproep trainer/coach Pigeons On Wheels

06 mei 2019

Pigeons on Wheels (POW) is een enthousiast rolstoelbasketbalteam uit Duiven, dat op zoek is naar een trainer/coach. Het team is twee jaar geleden opgestart en maakt onderdeel uit van Basketbalvereniging Pigeons. Het team bestaat inmiddels uit zo'n kleine 20 spelers. Hierbij zitten zowel spelende als niet spelende leden. 

Op dit moment speelt POW in de C competitie, echter heeft het team ambitie om door te stromen naar de B competitie. POW traint elke woensdag- en vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in Sporthal Triominos (Eltensestraat 4, 6922 JB Duiven). 

Pigeons zoekt voor het rolstoelbasketbalteam een basketbaltrainer. Evaring met rolstoelbasketbal is geen vereiste. Er is namenlijk vanuit het team voldoende ondersteuning en kennis beschikbaar. Pigeons kan op dit moment nog geen vergoeding bieden, maar wat je wel krijgt is een super leuke en uitdagende klus voor het rolstoelbasketbalteam van Duiven! 

Indien je geïnteresseerd of je hebt vragen over deze oproep, stuur dan een email naar Isabelle Haring. 

Voor meer informatie over basketbalvereniging Pigeons naar de website.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: